Mijn favorieten

Nieuws

De Conerij fase 2
Geplaatst op: 6 juli 2020
Het slotakkoord van een symfonie
Historisch wonen
Geplaatst op: 3 juli 2020
De Carrémuur is een van de 8 overgebleven historische onderdelen op het ENKA terrein in Ede. Hij geeft letterlijk vorm aan het Carré en is het sluitstuk van een mooie groene woonwijk gelegen in Het Hart van OP ENKA.
Basic wonen door VT Wonen
Geplaatst op: 3 juli 2020
Een basic interieur is tijdloos en je hebt er jarenlang plezier van. Bang dat het te gewoontjes wordt? Niet als je de juiste kleuren, wit, grijs en zand, en materialen als hout, wol en linnen met elkaar combineert.
De Veluwe als achtertuin
Geplaatst op: 29 augustus 2018
Het ontgaat niemand; wat wonen wij in een prachtige omgeving!
"Koningsdag"
Geplaatst op: 17 april 2018
Een gemiddelde woning kan niet direct vergeleken worden met een Villa De Eikenhorst of een Paleis Huis ten Bosch. Eén belangrijke overeenkomst moet er zijn; het moet aanvoelen als jouw droomhuis. Inderdaad jouw eigen paleis(je).

Lees verder
"Echte liefde"
Geplaatst op: 28 april 2018
Een woning is zoveel meer dan alleen de tuinligging en het aantal slaapkamers. Vaak stap je de drempel over en weet je het al. Dit wordt het!

Lees verder...
"In de ruïnes van het verleden liggen de parels van morgen."
Geplaatst op: 27 juni 2018
Ons kantoor is gevestigd in de oude Lestoren. Deze toren maakte deel uit van het hoofdgebouw van de fabriek. Vier gesloten vleugels met op elke hoek een toren. Oorspronkelijk functioneerde deze toren als opslagplaats.

Lees verder ...