Mijn favorieten

"Koningsdag"

Het is weer bijna zover; Koningsdag! Een dag die ingevuld kan worden zoals je wilt. Vroeg op om bepakt en bezakt je handelswaar aan de man te brengen of lekker voor de buis met een oranjetompouce.
 
Best bijzonder hoe elk jaar weer veel hoogheden ‘van stal’  gehaald worden. En van wat voor een ‘stal’. Daar waar het Koninklijk Paleis op de Dam gebruikt wordt om wereldleiders te ontvangen en troonswisselingen te laten plaatsvinden, woont de koning met zijn gezin momenteel in De Eikenhorst. Een villa waarvan het ontwerp is gebaseerd op een 17e-eeuwse Nederlandse herenboerderij. Hoe prachtig ook, gelegen op landgoed De Horsten in Wassenaar; de koninklijke familie heeft al even verhuisplannen.
Er wordt druk getimmerd aan Paleis Huis ten Bosch. Het paleis moet geschikt gemaakt worden voor bewoning van het Koninklijke gezin. Daarnaast moet er wat achterstallig onderhoud worden weggewerkt zoals het vervangen van loden leidingen en het verwijderen van asbest. Ach ja wel of geen paleis, ook hier vinden dit soort werkzaamheden plaats.

 
 
 

Een gemiddelde woning kan niet direct vergeleken worden met een Villa De Eikenhorst of een Paleis Huis ten Bosch.  Eén belangrijke overeenkomst moet er zijn; het moet aanvoelen als jouw droomhuis. Inderdaad jouw eigen paleis(je).
De uitdaging is momenteel om dat ene paleisje jouw paleisje te maken. De woorden ‘verkocht onder voorbehoud’ willen momenteel wel eens de spelbreker zijn. Dat verkocht bord is prima, zolang de koopovereenkomst bij jou op de keukentafel ligt.

Hoe? Zoek contact met ons! Zodra wij duidelijkheid krijgen in wie wat zoekt, kunnen we transacties tot stand brengen. Er wordt te veel gewacht met het kenbaar maken van verhuisplannen. Heel begrijpelijk; de angst bestaat om zonder woonruimte te komen zitten.

Daarom is het juist zo belangrijk om bij ons binnen te lopen; we kunnen je letterlijk op weg helpen die rode loper op richting jouw droomhuis!

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring