Mijn favorieten

"Echte liefde"

“Waarom we geen interesse meer hebben in deze woning?” Inderdaad, dat willen we graag weten. Sommige praktische zaken zijn overkomelijk. Niet iedereen kan altijd en overal doorheen kijken. Hier zijn wij ook voor. Oplossingen aandragen om een woning te laten passen binnen de wensen van een geïnteresseerde. Dit lukt niet altijd. Een woning kan het op papier helemaal zijn, maar eenmaal binnen is de ‘klik’ er niet. Of andersom; liefde op het eerste gezicht, zelfs zonder die verplichte drie slaapkamers wordt de koopovereenkomst met volle overtuiging ondertekend.
 
 

Een woning is zoveel meer dan alleen de tuinligging en het aantal slaapkamers. Vaak stap je de drempel over en weet je het al. Dit wordt het (of niet)! Het kan een sfeer zijn; het authentieke van een jaren ‘30 woning. Of juist die ligging op een vertrouwde plek, waar de kinderen fijn buiten kunnen spelen. Maar ook die achtertuin met uitzicht op die grote beuk kan zorgen voor een geluksgevoel. Want dat is uiteindelijk waar het om gaat; het gevoel. Je woning is je thuis, je basis. Dat moèt passen.

Omdat we niets liever willen dan dat specifieke gevoel overbrengen bij de presentatie van een woning, maakt de fotograaf veel foto’s. Plattegronden worden erbij gevoegd om de gang door het huis op papier alvast te kunnen maken. Maar nu dat gevoel… Alles wat je niet op foto’s en plattegronden ziet. Inderdaad, een gedeelte van dat gevoel zie je terug op de foto’s. Het restant proberen we zoveel mogelijk over te brengen in de verkooptekst. Echt de moeite waard om die niet over te slaan. Het opsommen van ruimtes kan iedereen. Zelfs als je een woning niet kent, is het mogelijk een verkooptekst te schrijven. Maar dat is niet ons doel van een verkooptekst. Door de woning te beleven en goed te luisteren naar onze opdrachtgever doen wij ons best om dat gevoel over te brengen.

Toch nog twijfels na het lezen van een verkooptekst? Bel voor een bezichtigingsafspraak. Je zal je toekomstige thuis maar net missen, je echte liefde!
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring