Mijn favorieten

De Veluwe als achtertuin

De Veluwe als achtertuin

Het ontgaat niemand; wat wonen wij in een prachtige omgeving! De gemeente Ede heeft het meeste bos van alle Nederlandse gemeenten in bezit. Aan alle kanten kom je de natuur tegen; naast bos ook heide en zandverstuivingen. Ben je sportief aangelegd? Pak de fiets, hardloopschoenen of hond en ga er op uit! Ook heerlijk; natuur en cultuur combineren. Haal je hart op bij het Kröller-Möller Museum gelegen midden in de natuur van het Nationale Park De Hoge Veluwe. Topstukken kom je er tegen. Mondriaan en Picasso. Maar het meest bekend is het museum van de op één na grootste Van Goghverzameling ter wereld!

Die enorme ‘achtertuin’ wordt door steeds meer mensen uitgevonden. Want laat onze gemeente nou toch lekker centraal, in het midden van het land liggen. Jawel, het middelpunt van Nederland ligt in Lunteren! Onze woonomgeving als de perfecte uitvalsbasis. Dankzij goede (spoor)wegverbindingen werk je in de Randstad en sta je in het weekend oog in oog met onze ‘big four’ oftewel het edelhert, wild zwijn, moeflon en de ree.

Ook zin gekregen in zo’n achtertuin? Wij laten je graag kennismaken met onze gemeente en de daarbij behorende huisvesting. Al bekend in deze gemeente? Uiteraard niet minder welkom! Een vervolgstap kan best een lastige afweging zijn. Wij helpen je graag op weg.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring