Mijn favorieten

"In de ruïnes van het verleden liggen de parels van morgen."

Sinds twee jaar is ons kantoor gevestigd op het Enka terrein. Een bijzondere (werk)plek. Nieuwbouw te midden van rijke historie. Ons kantoor is gevestigd in de oude Lestoren. Deze toren maakte deel uit van het hoofdgebouw van de fabriek. Vier gesloten vleugels met op elke hoek een toren. Oorspronkelijk functioneerde deze toren als opslagplaats.
 


Na de tweede wereldoorlog kwam het idee om personeel op te leiden volgens nieuwe methoden. Geleidelijk aan kwamen er leslokalen en lesmachines.

Wie nu ons kantoor binnen stapt valt direct op dat dit geen doorsnee kantoorruimte is. De metershoge foto afdruk van weleer helpt herinneren aan hoe bijzonder dit gebouw is. En ook wij leren dagelijks. Zo proberen wij onze dienstverlening steeds weer naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast nemen onze makelaars als NVM lid voortdurend deel aan educatie. Nee, met een strak pak en zonnebril alleen kom je er echt niet. Als consument zie je maar een fractie van de werkzaamheden van een makelaar. Natuurlijk is die ontmoeting bij een bezichtiging belangrijk om juist te laten zien wat je als makelaar kan onderscheiden. Maar daarnaast moet je veel kennis paraat hebben op onder meer economisch en juridisch vlak. Kennis over de ontwikkelingen binnen je werkgebied zijn tevens essentieel.

Tja, een oude lestoren als kantoor voor een makelaar is dus niet alleen vanwege het ontwerp heel passend!

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring