Mijn favorieten

Op Enka

Welkom Op Enka! Een bijzondere nieuwbouw woonwijk waar je gloednieuw woont op een plek waar de rijke historie dagelijks voelbaar is. De architectuur ontleent haar inspiratie enerzijds aan het landelijke dorpse wonen, anderzijds zijn de kenmerken van de oude gebouwen zichtbaar. Samen vormen ze een schitterende compilatie. Met de beste partijen uit ons vakgebied geven we aandacht aan detail.

Overigens is Op Enka niet alleen mooi om te zien, maar ook gewoon echt een fijne plek om te wonen. Hier zie je de monumenten van toen en loop je zo het bos in, of stap je op de trein. Winkels vind je om de hoek en de stad is dichtbij. Kwaliteit, variatie en aandacht zijn de sleutelwoorden. Dit is een wijk die zich op allerlei vlakken onderscheidt. Naar ons idee met iedereen kunnen genieten van leven op een nieuw niveau.

Jij bent uniek en je hebt zo je eigen ideeën over de definitie "fijn wonen". En zo geldt dat voor iedereen. Wij hebben vier verschillende woonsferen bedacht en hieraan is in vier verschillende buurten vormgegeven. Op die manier biedt Op Enka voor elk wat wils. Je kiest voor Op Enka als alleen het beste goed genoeg is. 

Benieuwd naar het aanbod Op Enka? Bel de makelaars op 0318-619145
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring