Mijn favorieten

De verkoop in vogelvlucht

Alles begint met een gesprek en een kundige waardebepaling. Op een moment dat het u uitkomt. Vertrouw op onze kennis, kunde en analytisch inzicht. Wij bespreken met elkaar de zaken die nodig zijn voor een optimale verkoop. Moet er  opgeruimd worden? Nalopen van het schilderwerk?

De voorbereidingen. Bij uw waardevolle bezit horen waardevolle foto's. Een eersteklas fotopresentatie waarmee wij uw woning presenteren. Immers zegt één foto meer dan duizend woorden. Die sfeervolle erker; dat fraaie fornuis in de keuken. Het "woongevoel" komt tot leven. Trots zijn wij dan ook op de exclusieve samenwerking met Fotostudio Arjan Van Bruggen uit Ede. De fraaie fotopresentatie wordt gebruikt voor de promotie in de brochure en de online presentatie. Eigenlijk zeggen de foto's: "welkom thuis".
 
"Uw woning brengen wij met oog voor detail onder de aandacht."
Casper Corver - Fotostudio Arjan van Bruggen

Van uw woning worden professionele plattegronden gemaakt. Tekstschrijvers gaan aan de slag met een wervende en uitnodigende verkooptekst. Kadastrale kaarten worden gecontroleerd. Uw buurt en woonomgeving in beeld. Online en offline promotie wordt klaargemaakt. Wij zijn er klaar voor.

De verkoop. Magisch en ook een beetje spannend. Gepresenteerd aan de wereld: Funda, Verhage.nl, Facebook, Instagram. De online prestaties kunt u monitoren dankzij geavanceerde technieken. Een te koop bord in de tuin of aan het balkon
. Uw makelaar presenteert de woning aan zoekers en zijn of haar netwerk. Persoonlijk & betrokken.

Bezichtigen. Niet zomaar een bezoek. Een eersteklas verkoopkans. Met zorg aan aandacht uitgevoerd door uw makelaar. Ten alle tijde een verslag van het bezoek. "Wat vonden ze ervan?"  

Onderhandelen & de koopovereenkomst. De beste prijs, de beste condities. Uw belang voorop en alles in goed overleg. Gefeliciteerd; de woning verkocht! Wij maken en verzorgen de afwikkeling van de koopovereenkomst. Volledig ontzorgd.
Bij de sleuteloverdracht & notariële handelingen kunt u rekenen op onze aanwezigheid en begeleiding. De kennis in (t)huis.

GRATIS WAARDEBEPALING? BEL DE MAKELAARS OP 0318619145

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring